Nećete prepoznati glumicu Leighton Meester prije nego je postala Blair Waldorf

Foto: Getty, REX 

KAD je bila Blair Waldorf u modu je vratila ukrasne trake za glavu, al izvan seta glumicu Leighton Meester nikada nećete vidjeti s tim dodatkom. Zapravo, Leighton je potpuna suprotnost Blair i njenom prepoznatljivom look-u, jer privatno mijenja izgled jako često. Jedan dan je platinasta plavuša, sutra je već brineta; a ne ustručava se isprobati i različiti make up, od odvažnih jarkih nijansi do "no make-up" look-a. A posebno ćete se iznenaditi kada vidite kako je izgledala prije nego je postala "Queen Bee" srednje škole u elitnoj njujorškoj četvrti Upper East Side.

Leighton je 2003. odavala neku potpuno drugu vibru od ukočene bogatašice kakvu glumi u seriji, a s osunčanom plavom kosom, hippie pletenicama uz lice te minimalnom šminkom, izgledala je kao prava "kalifornijska djevojka".
 
 
Serena, jesi to ti? U proljeće 2004. glumica je više sličila na lik kojeg u Tračerici glumi Blake Lively, nego na Blair  Waldorf.
 
 
S ledeno plavom nijansom kose i gotovo bez trunke šminke, jedva smo prepoznali glumicu na ovoj fotografiji iz 2006. godine. 
 
 
Tamniji uvojci, najavili su dolazak "ere Tračerice", a nedostaje tek jedan detaljčić...
 
 
S vrpcom na glavi, 2007. stiže Leighton kakvu pamtimo, a glumica je do danas ostala vjerna tamnijoj kosi.