Nećete vjerovati zbog koga se navodno razvodi Julia Roberts

Foto: Splash News, Giphy, Getty

FILMSKA romansa pretvorila se u stvarnu?


Bili muškarac ili žena, vjerujemo kako ste barem jednom u životu pogledali film "Zgodna žena".

Glavni akteri filma o ljubavi bogataša i prostitutke, holivudski su glumci Julia Roberts i Richard Gere, koji su svakako jedni od omiljenih, a čini se kako se njihova romansa sada preselila u stvarni život.



Kako se počelo šuškati, holivudska miljenica razvodi se od svog supruga Daniela Modera, s kojim je u braku već 15 godina upravo zbog Richarda, s kojim tajna veza navodno traje već godinama. Par je svoju vezu obnovio 2015. godine, tijekom zajedničkog gostovanja u jednom talk showu, no kako prenosi Radar Online, Julijinom suprugu je "svega preko glave".



Naime, on je navodno čitavo vrijeme znao za aferu, no tek je sada odlučio zatražiti razvod jer je sve isplivalo u javnost. Do tada, ljubavnici su se nalazili po raznim hotelima.



Julia i Richard nedavno su viđeni i tijekom humanitarne večere za pomoć žrtvama uragana Irma, a nedugo nakon toga, njezin suprug, koji je također bio tamo, i to s njima za stolom, traži razvod.

Slučajnost? Ne bismo rekli, no zanimljivo jest i da je Richard trenutno u vezi s čak 30 godina mlađom ženom.



Julijin suprug požalio se prijateljima da se osjeća poniženo te je to razlog zašto se želi rastati. Dobar trač ili istina, pokazat će vrijeme.