Nekada je bila muškarac, a danas savršeno nosi haljinu naše Matije Vuice

Foto: Getty 

DOMAĆA dizajnerica ovih dana ima razloga za slavlje.
 
Iako je godina tek počela, već su dvije holivudske zvijezda nosile njene haljine na velikim događajima. Matija Vuica na Instagramu se pohvalila da je obukla zvijezdu serije Narančasta je nova crna Laverne Cox, na dodjeli NAACP Image Awards nagrada.
 
 
"Ovo su uistinu uzbudljivi dani, kada dobivam potvrdu svega što sam dugi niz godina radila", napisala je dizajnerica ispod fotografije na kojoj holivudska glumica pozira u prekrasnoj dugačkoj crnoj mrežastoj haljini posutoj svjetlucavim kamenčićima. No Matija je otkrila i da su zasluge za haljinu ispočetka pripisane krivom dizajneru, točnije britanskom brendu Abyss by Abby koji je i sama Laverne označila na svojim fotkama s Instagrama.
 
 
Laverne je rođena kao muškarac, no već u djetinjstvu osjećala se kao žena i postepeno je promijenila spol. Danas je poznata LGBT aktivistica i prva transrodna glumica s nominacijama za prestižnu nagradu Emmy. A moramo primijetiti i da joj haljina Matija Vuice stoji savršeno.
 
Haljinu s potpisom domaće dizajnerice nedavno je nosila i slavna Carmen Electra i to na dodjeli Zlatnih globusa, a ona je izabrala pripijeni model s crnim šljokicama i "nude" detaljima koju je 2015. nosila i Severina.