Neonske boje: Novi modni trend za odvažne cure

NA MODNIM pistama pojavile su se u osamdesetima - kao pravi izazov za hrabre pratitelje modne scene, a ovog proljeća doživljavaju svoj ponovni procvat. Dakako, pričamo o neonskim bojama koja se nalazi na detaljima i odjeći za koju je doista potrebno hrabrosti i mašte.

Ova zanimljiva modna igra s neonsko žutom, zelenom i ružičastom nema nikakvih posebnih pravila osim uvjeta da se usudite nositi ove bliješteće i upadljive boje na što zanimljiviji način, ali s velikim naglaskom na pažnji pri kombiniranju detalja u tim bojama kako ne bi izgledali kao da ste upravo ispali iz osamdesetih. Možete kombinirati neonsku majicu s klasičnom crnom i bijelom majicom ili suknjom ili možete odabrati neonsku haljinu i crne cipele kako biste izgledali malo manje uočljivo, a za one kojima takav modni iskorak još uvijek predstavlja problem, predlažemo odabir samo jednog neonskog detalja. Sjajan izbor može biti jarko žuta torbica, cipele, neonsko ružičasti rajf, šarena pašmina, zelena mašna ili samo remen koji će dati do znanja kako ste modno osviješteni, a opet nećete morati mozgati o tome izgledate li preupadljivo.

Neki od dizajnera koji su se prvi odvažili na neonske korake su Marc Jacobs, Proenza Schouler, Michael Kors i nezamjenjiva Diane Von Furstenberg, a što se tiče high street trgovina, tu su se među prvima iskazali H&M i Zara.

Ovaj zanimljivi trend na modnu scenu će dovesti niz ubojitih kombinacija i veselje na lica onih koji vole eksperimentirati s odjećom i jarkim bojama, a mi vam poručujemo: "Samo naprijed!"