Nevena pozira u badiću koji pristaje svima i hvali se zgodnom prijateljicom

Foto: Instagram

SVAKA žena treba imati prijateljicu koja joj je kao sestra. Osim što one daju najbolje savjete, uvijek su spremne slušati vaše monologe, s njima možete razgovarati o apsolutno svemu, pa čak i o tabu temama. Osim toga, vrsne su modne savjetnice, a nije čudno ni ako nakon nekog vremena nesvjesno počnete graditi isti stil i nalikovati na modne blizanke.

Pa, čini se da su Nevena Rendeli Vejzović i njena najbolja prijateljica na dobrom putu da to postanu.

Naime, domaća voditeljica i urednica imala je potrebu javno pohvaliti prijateljicu pa je pratiteljima na Instagramu iskreno progovorila o njihovom odnosu.

"Ona je moja najbolja prijateljica, rame za plakanje, podrška i moj životni suputnik. Ne škodi što je po struci psihijatrica i ima živaca za ovakve neurotike kao što sam ja. Znamo se još iz osnovne škole a danas zajedno imamo petero djece. Potpuno smo različite (ona čak i nije na Instagramu) al smo zajedno prošle sve; propale veze i brakove, prve i zadnje ljubavi, putovanja, izlaske, uspone i padove, a sad se borimo s petero sisača živaca i izvora sreće. Jedna je moja Zrnka", napisala je Nevena u opisu serije zajedničkih fotografija te je uspjela raznježiti mnoge.

"Bravo za vas dvije", "Divno" i "Zavidim vam", samo su neki od oduševljenih komentara brojnih dama kojima nije promaknulo ni da su Nevena i njena prijateljica odabrale poprilično slične kupaće kostime.

Naime, jednodijelni badići su ove sezone postali pravi must have, a odavno su prestali biti dosadni i jednolični. Sada su oni prave izazovne modne poslastice kojima trendseterice ne uspijevaju odoljeti.

Dok je voditeljica, koja je mama triju djevojčica, mudro odabrala model kupaćeg kostima koji pristaje svima, naglašava dekolte i obline, a istovremeno zahvaljujući kombinaciji triju boja vizualno sužava struk, njena prijateljica se odlučila za klasik. Narančasti badić dubokog dekoltea je siguran odabir ako želite naglasiti atribute, sakriti eventualne nedostatke i biti sigurni da će svi pogledi na plaži biti usmjereni prema vama.

No u jednom od komentara Nevena je priznala kako se obje osjećaju najbolje upravo u ovakvim kupaćim kostimima jer su nedavno rodile pa su pokleknule pred modnim "mama-hitom".