Nemojte šutjeti: O ovim "tabu" temama trebate pričati s prijateljicama

Nemojte šutjeti: O ovim "tabu" temama trebate pričati s prijateljicama
Foto: Instagram

IAKO neke teme volimo zadržati za sebe, sjetite se one: "Podijeljen problem je napola riješen problem."

Opustite se i podijelite sve što vas muči s prijateljicama koje smatrate iskrenima i bliskima jer nikad ne znate kakvo genijalno rješenje one mogu imati. 

Negativni osjećaji

Ponekad je normalno osjećati se loše, ali ako to potraje, znači da imate problem. Ako ne želite reći roditeljima ili partneru što se događa, podijelite problem s prijateljicom i pitajte je za savjet. 

Novac 

Ako vaša prijateljica želi ići na neko mjesto koje je za vaš budžet preskupo, otvoreno joj to recite i predložite alternativu. Nije sramota zarađivati manje ili više ili napredovati sporije ili brže od nekoga. Ako vašoj prijateljici ide bolje nego vama, pitajte je za poslovni savjet. 

Muškarci i ljubomora

Ako se vaša prijateljica ponaša previše "otvoreno" pred vašim dečkom, razgovarajte s njom o tome. Granice je važno poznavati i cijeniti pa bi ovo mogao biti odličan test iskrenosti i jačine vašeg prijateljstva. 

Problemi s težinom

Ovo je često tabu tema među svim ženama koje nisu zadovoljne svojim tijelom. Ako je to i vaš problem, a ne znate što biste učinile po pitanju toga, pitajte svoju prijateljicu za pomoć, posebno ako znate da se ona u to više razumije. Ako je riječ o pravom prijateljstvu, ona vas sigurno neće osuđivati, već će pokušati pronaći pravi način da vam pomogne. 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara