Nicole uzvraća udarac: Lewisa Hamiltona bivša popljuvala tijekom X Factor audicije

Foto: Getty, Instagram

NJIHOVA ljubav trajala je ukupno 7 godina.

Iako se to sad čini kao daleka prošlost, svi se još sjećamo vremena kada su pjevačica Nicole Scherzinger i vozač Formule 1, Lewis Hamilton, bili zaljubljeni par.

Zajedno su proveli čak 7 godina, a tijekom tog razdoblja, nekoliko su puta i kratko prekidali. A čini se kako Lewis nije ostao u nimalo lijepom sjećanju sexy pjevačici.



Naime, na jednoj od posljednjih X Factor audicija, na kojima Nicole ima ulogu sutkinje, jedan od natjecatelja zapjevao je njezinu pjesmu "Run", a 38-godišnjakinja pobliže je objasnila što ova pjesma znači za nju.

"Ova pjesma posvećena je bježanju od loših stvari u životu", izjavila je, na što joj je kolega Simon Cowell odgovorio u tipično njegovom stilu. "Zašto me ova pjesma podsjeća na Lewisa Hamiltona? Trči Nicole, trči." "Da, napravimo to. Posvetimo pjesmu i njezine riječi Lewisu, može?", odgovorila je Nicole.



"Evo malog savjeta za buduću, nemoj dozvoliti da te povuče u mrak", "Ostavit će te slomljenog srca", samo su neki od stihova spomenute pjesme, koji otkrivaju koliko je Nicole bila povrijeđena nakon prekida.



Prelijepa pjevačica i plesačica, trenutno je u sretnoj vezi s mlađahnim bugarskim tenisačem, 25-godišnjim Grigorom Dimitrovom, no i ovu vezu prate povremene trzavice. Kako prenosi britanski The Sun, Nicole je spremna obvezati se, dok Grigor još uvijek nema takvih planova. No, činjenica jest kako je takva priča kružila i za vrijeme veze s Lewisom...



"Nicole je svjesna kako ne postaje mlađa i želi djecu", otkrio je nepoznati izvor. Prije nje, Grigor je bio u 2-godišnjoj vezi s tenisačicom Marijom Sharapovom.