Nije kao Calvin, ali: Dečko Taylor Swift otkrio sve svoje čari u bijelim boksericama

Foto: W Magazine, Armani, Splash News, Giphy

TOM Hiddleston skinuo se gotovo do kraja, kako bi barem malo usmjerio pozornost sa svog ljubavnog života.

Poznati glumac, sadašnji dečko pjevačice Taylor Swift te navodno novi agent 007, skinuo se za editorijal za poznati W Magazine te tako privukao dodatnu pozornost i ovako znatiželjne javnosti.



35-godišnji britanski glumac tako je pozirao u bijelom donjem rublju u različitim pozama te pokazao čime je, među ostalim, privukao Taylor.



Iako moramo priznati kako je očito da je njezin bivši dečko Calvin Harris češće bio u teretani ove zime, Tom ne izgleda nimalo loše.



Podsjetimo, prošloga tjedna, svjetske naslovnice preplavile su slike pjevačice i glumca kako se ljube na plaži, u blizini njezine vile, i to svega nekoliko tjedana nakon što je Taylor prekinula s Calvinom.



Navodno je ona bila ta koja je ostavila slavnog DJ-a, i to putem telefona, baš kao što je nju jednom davno ostavio pjevač Joe Jonas. Iako nitko od glavnih aktera nije želio komentirati napise, bolje upućeni izvori tvrde kako je i Tom imao svoje prste u tome, obzirom da se Taylor nabacivao na Met Gali još u svibnju, dok je bila službeno zauzeta.