Nimalo laskav odjevni komad na Jeleni Rozgi izgleda neodoljivo

SAMT je obilježio jesen koja je iza nas, a popularan je i u ovim zimskim mjesecima. Ova pomalo zaboravljena tkanina uspješno je (opet) zauzela svoje mjesto u modnom svijetu pa su odjevni komadi izrađeni od samta okupirali police vaših omiljenih high-street trgovina. No iako ga mnogi i dalje smatraju neuglednim, nisu mu uspjeli odoljeti ni slavni svjetski dizajneri pa su ga uvrstili u svoje kolekcije.

U modnoj prošlosti samt je imao status luksuznog materijala, a nosili su ga isključivo pripadnici više klase te je bio poznat po svojoj osjetljivosti. Ipak, danas je on puno otporniji te je idealna zamjena za druge toplije, zimske materijale.

Kojoj god klasi pripadali, ovaj vintage materijal odlično će se uklopiti u vaš stil. 

To jako dobro zna i Jelena Rozga koja je široki sako od samta iskoristila umjesto jakne.

Riječ je o modelu koji nimalo ne laska figuri ali svejedno izgleda profinjeno. Pjevačica ga je kombinirala uz bijelu majicu s visokim ovratnikom te popularne gležnjače, takozvane kaubojke. U ovu casual kombinaciju odlično su se uklopile uske traperice, dok su se za eleganciju pobrinule predimenzionirane viseće naušnice sa zlatnim detaljima i torbica Chloe Nile.