Nisu sve protiv nje: Adriana Lima stala u obranu Kendall Jenner

Foto: Getty, Instagram

IAKO su sve Victoria's Secret anđelice prelijepe, ipak postoji jedna razlika među njima.

Prošlu srijedu, u Parizu je održana godišnja revija slavnog branda Victoria's Secret, a pistom su prošetale neke od najljepših žena svijeta.
 
 
Adriana Lima, Gigi Hadid, Alessandra Ambrosio, Marta Hunt, Irina Shayk, Kendall Jenner... Sve su one mamile uzdahe u sexy kompletićima, no dio javnosti i manekenki, i ove je godine izrazio negodovanje time da je Kendall ponovno prošetala pistom te čak i dobila svoja prva krila.
 
 
Njihovo je mišljenje kako je Kendall ovaj status zaradila isključivo preko slavnog prezimena te publiciteta, zahvaljujući reality showu svoje obitelji, dok su se sve druge "anđelice" morale itekako naraditi da bi danas bile tu gdje jesu.
 
 
No, u obranu reality zvijezde stala je modna veteranka Adriana Lima, kojoj je ovo bio 16. put da je hodala spomenutom pistom. "Uvijek uživam kada radim s Kendall, jako je slatka i pravo je osvježenje za Vcitoria's Secret show. I ona radi vrlo naporno, kao i mi ostale, tako da joj odajem priznanje za sav trud", izjavila je prelijepa Brazilka.
 
 
Zanimljivo je kako istovremeno nitko ne spominje Bellu Hadid, mlađu sestru popularnije Gigi, koja se u manekenskom svijetu također probila zahvaljujući mami Yolandi, koja je reality zvijezda te sestri, za kojom je modni svijet doslovno poludio. Uz to, svoj izgled, Bella može zahvaliti i brojnim plastičnim operacijama, dok je Kendall potpuno prirodna.
 
 
Čini se kako je prezime Kardashian-Jenner to koje tako bode u oči...