Njima kao da nije ljeto: Kendall i Hailey u čizmama uživale na koncertu slavne Adele

Foto: Splash News

SLAVNE prijateljice uživale su na koncertu od Adele.

Pjevačica Adele prošlu je subotu održala koncert u Los Angelesu, a svoj privatni show ispred Staples Centera, priredile su najbolje prijateljice Kendall Jenner i Hailey Baldwin, izborom odjeće.
 
 
Tom prilikom, smeđokosa Kendall odlučila se za popularne poderane traperice na koljenima, prozirnu majicu te Givenchy topić, a potpuno zaboravivši da je najtoplije doba u godini, na vitke noge navukla je čizme na petu, u boji masline.
 
 
Plavokosa Hailey odlučila se za komad bez kojeg ne možemo zamisliti niti jedno ljeto, vruće traper hlačice, kratki bež topić, ali i bež čizme, a na sve to je iskombinirala i svijetloplavi, dugački baloner.
 
Što se tiče šminke, cure su se držale zlatnog pravila "manje je više" pa je Kendall samo naglasila oči maskarom, a na usne nanijela crveni ruž, dok je Hailey svoje prirodno pune usnice, dodatno istakla ružem u boji mesa.
 
 
Cure su se na koncertu zabavljale na mjestima za VIP goste, naravno, a ovo je bio prvi od 8 rasprodanih koncerata slavne Britanke anđeoskog glasa.
 
Moramo priznati kako smo ih viđale u puno boljim izdanjima od ovoga, iako bi se rado mijenjale s njima za karte za koncert.
 
 
Što kažete na kombinacije slavnih prijateljica?