Njoj će možda biti vjeran: Reper Future ljubi starletu Blac Chynu

Foto: Instagram, Splash News

SLAVNI reper ponovno je zaljubljen.

Reper Future, koji je poznat i kao bivši lažljivi dečko prelijepe pjevačice Ciare, s kojom ima sina, ponovno ljubi, a njegova nova odabranica je bivša zaručnica njegovog kolege Tyge, Blac Chyna.
 
Vijest je još zanimljivija utoliko što se starleta nedavno na Instagramu pohvalila tetovažom na ruci, na kojoj piše njegovo ime, a par je zajedno tek 2 tjedna. Ispod slike napisala je stihove jedne njegove pjesme s novog albuma.
 
 
Par je viđen nekoliko puta zajedno u posljednje vrijeme, no niti jedna strana još uvijek nije progovorila o prirodi tog odnosa.
 
 
Podsjetimo, Ciara i Future bili su zaručeni, no umjesto svadbenih zvona, u javnosti su odjeknule glasine o prekidu. Iako je on često isticao u intervjuima, kako je on bio taj koji je prekinuo zaruke, navodno je Ciara u to vrijeme saznala kako ju je zaručnik varao, dok je bio na turneji. Radilo se o njegovoj stilistici Tyrinii Lee, a upućeniji izvori tvrde kako to nije bila avantura samo za jednu noć.
 
 
Blac Chyna najpoznatija je po svojoj vezi s reperom Tygom, koji trenutno hoda s mlađahnom Kylie Jenner. A otkako je u njezin život ušetao novi muškarac, starleta je prestala s javnim ismijavanjem njihove veze preko Instagrama.
 
 
No, je li joj bilo pametno odmah tetovirati njegovo ime, uz sve priče koje kruže, nismo baš sigurne.