Noelle make-up kistovi u BeautyBoxu!

Foto: Promo

OPET pravo iznenađenje stiže iz BeautyBoxa! Svibanjska kutijica sreće bogatija je za Noelle make-up kist! Već to je dovoljan razlog zbog čega kutijice nestaju iz minute u minutu. Iz BeautyBoxa trude se osigurati nove, ali kažu sve je teže. Mail se srušio nekoliko put, inbox je pun, a kutijica je sve manje! Ne troši vrijeme, u webshopu www.beautybox.hr čeka te pravo iznenađenje.

Zašto ljepotice obožavaju BeautyBox?

Kutijica sreće koja stiže na kraju mjeseca krije vrhunske beauty proizvode čija vrijednost i nekoliko puta premašuje cijenu kutije (89 kuna). UŠTEDA je zagarantirana u samom startu, kao i iznenađenje. Osim proizvoda na koje ljepotice kažu WOW, posebno je i samo pakiranje. Kutijica sreće je multifunkcionalna i lako se pretvara u ladičar za sve sitnice koje želiš skloniti i spremiti na jedno mjesto.

Voliš se šminkati?! Onda nemaš o čemu razmišljati. Jednostavno želiš svibanjski BeautyBox! Noelle kistovi napravljeni su od superkvalitetne sintetičke dlake i idealne su gustoće. U svojoj ponudi imaju kistove za uljepšavanje baš svakog dijela tvog lijepog lica, a koji će kist stići u tvojoj kutijici je IZNENAĐENJE.

Znaš da iznenađenjima nije kraj?

U kutijici sreće stiže čak OSAM proizvoda od kojih ni jedan nije tester! Da, moguće je! Svibanjska kutijica ostavlja bez daha. Šest full size proizvoda i dva putna pakiranja čekaju na tebe. Čak dva nova brenda po prvi put u kutijici sreće uveselit će ljepotice diljem Hrvatske.

I jošššš maloooo iznenađenja za sve koje su spremne na dodatnu UŠTEDU! Dodaš li u svoju narudžbu više od jedne kutijice dostava je pet puta POVOLJNIJA! Punu cijenu dostave od 25 kuna plaćaš na prvu kutijicu, a na svaku dodatnu u ISTOJ narudžbi simboličnih pet! Ne troši više svoju priliku, trk u webshop i izaberi najbolje iznenađenje za sebe i svoju frendicu!