Nova djevojka poznatog pjevača više nije misteriozna

Foto: Getty, Instagram

U HOLLYWOODU baš ništa ne može predugo ostati tajna.

53-godišnji pjevač Lenny Kravitz ponovno je ludo zaljubljen, a paparazzi su ga nedavno snimili kako doslovno ne može skinuti ruke s atraktivne brinete.

Nagađalo se tko je ona, a brzo je otkriveno kako se radi o 30-godišnjoj manekenki i Victoria's Secret modelu Barbari Fialho.

Duo nije skrivao koliko je zaljubljen tijekom romantične šetnje, iako je Lenny u nedavnom intervjuu inzistirao kako je "vrlo slobodan posljednjih mjeseci".



Glazbeni zavodnik u svojoj je ljubavnoj karijeri osvojio brojne dame, a svakako najpoznatije su glumica Lisa Bonet koja mu je bila supruga i s kojom ima kćer Zoe te Nicole Kidman koja mu je bila zaručnica, no oni nisu stigli do oltara.



"Nicole je nevjerojatna", otkrio je Lenny za glumicu, a u odličnim je odnosima ostao i s Lisom s kojom se ponekad pojavi na nekom događanju zajedno s kćeri koja posljednjih godina sve brže osvaja Hollywood. Zanimljivo je kako je upravo ona jedna od zvijezda hit serije "Velike male laži" u kojoj jednu od glavnih uloga ima i Nicole.



"Ja i Lisa smo bili srodne duše, a danas smo najbolji prijatelji. Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Nadam se da ću ponovno osjetiti takvu ljubav. Nadam se tome", jednom je prilikom rekao Lenny, a tko zna, možda će to osjetiti upravo s Barbarom.



Lisa je već više od desetljeća u sretnoj vezi s glumcem Jasonom Momoaom s kojim ima i dvoje djece, no par je tek nedavno u strogoj tajnosti izrekao "sudbonosno da".



Lisa je od glumca starija 11 godina, no zvijezda serije "Igre prijestolja" tvrdi kako je on "stariji" dio para.