Nova godina, nova kutijica sreće

Foto: Promo

SIJEČANJ smo proveli smrznuti, sve dok nas krajem mjeseca nije ugrijala dostava novog BeautyBoxa! U zadnjim danima svakog mjeseca dostavljamo vam vaše kutijice, koje pak naručujete početkom tog istog mjeseca. Važno je znati da su kutijice u ograničenim količinama pa je u ovom slučaju brzina - vrlina, ako ne želite ostati bez svog primjerka :). 

Prvo izdanje naše kutijice sreće ove godine popunili smo proizvodima koji će vam uljepšati i ugrijati zimske dane, te vašu kožu sačuvati od hladnoće, vjetra i snijega, a koji su definitivno izmamili osmijehe na vaša lica.
 
7 beauty i lifestyle proizvoda stiglo je na vašu adresu upakirano u kutijici novog dizajna s motivima koji nas asociraju na nadolazeće dane maškara i Valentinova.
 
Fokus, Matis, L'Angelica, Biomedis, Missha i Bourjois su brendovi koji se nalaze u vašoj kutijici sreće, a raznolikost sadržaja čini ovaj BeautyBox još primamljivijim.
 
1. Fokus komunikacije d.o.o., originalno pakiranje, 69 kuna
 
Jedan od naslova svjetskih bestselera ugrijat će vas u ovim dugim, hladnim danima. Knjigu nećete moći ispustiti iz ruke bilo u tramvaju na putu do posla, petkom uvečer na kauču u toplini svog doma, uz šalicu toplog čaja ili u pjenušavoj kupki nakon dugog radnog dana. Više od 10 različitih naslova slučajnim odabirom upakirali smo u svaku od vaših BeautyBox kutijica.
 
 
 
2. Bookmark
 
Osim velikog izbora svjetskih naslova koje nam je Fokus pripremio za siječanjsku kutijicu, obradovali su nas i bookmarkom sa predivnim citatom "Vanjska ljepota privlači, ali unutarnja zadržava". U bilo kojem trenutku, ako uopće uspijete ispustiti knjigu iz ruke, BeautyBox bookmarkom možete označiti stranicu kako biste joj se lakše vratili i nastavili uživati u bestseleru pred vama.
 
3. Bourjois Paris 
 
- Healthy mix foundation, uzorak 12ml, jedna od nijansi: 51, 52, 53, 54, 55 i 56 (originalno pakiranje 30ml, 110 kuna)
 
- Healthy mix correcting concealer, originalno pakiranje 10ml u nijansama 51 i 52, 65 kuna
 
- Sourcil precision olovka za obrve, originalno pakiranje 1.13g, nijanse T03, T04 i T08, 46 kuna
 
Bourjois Paris nas je ovaj mjesec razveselio s tri moguće vrste proizvoda od kojih ste jedan mogle pronaći u svojoj kutijici - puder, korektor ili olovka za obrve u nekoliko nijansi. Puder će izbrisati znakove umora te podariti blistav izgled kože idućih 16 sati. Korektor sadrži formulu zdrave voćne terapije čime ispravlja i zaglađuje podočnjake i nesavršenosti čak i nakon lude, neprospavane noći, a olovka za obrve će ti pomoći da precizno oblikuješ i popuniš svoje obrve.
 
 
 
 
4. Matis 
 
- Cell Expert, originalno pakiranje 30ml, 470 kuna
 
- Reponse Intensive, originalno pakiranje 50ml, 500 kuna
 
Matis je također s nama podijelio svoja dva proizvoda u originalnom pakiranju, eliksir ljepote i rekonstruirajuću kremu. Cell Expert omogućava zaštitu matičnih stanica kože i potiče njihovu sposobnost pokretanja procesa obnove stanice koji  se nanosi svakodnevno na očišćenu kožu lica i vrata, dok Reponse Intensive svojom bogatom formulom učvršćuje osjetljivo područje varat i dekoltea, zaglađuje kožu i osigurava joj dugotrajnu čvrstoću. Pripreme za toplije dane, otvoreniju odjeću, a posebno za dugotrajni izgled mladenačke kože su već počele pa ne zaboravite svakodnevno nanijeti jedan od proizvoda za njegu kože lica i vrata.
 
 
 
5. Biomedis, Ultrabogata krema protiv bora, uzorak 2ml (originalno pakiranje 50ml, 230 kuna) 
 
Nikada nije prekasno, ali niti prerano započeti brigu o svojoj koži, a kako biste spriječile starenje kože Biomedis ultrabogata krema protiv bora pomoći će svim tipovima kože svojom posebnom formulom za kožu sa znacima prijevremenog starenja. Sastojci koji se nalaze u ovoj kremi hrane, regeneriraju i štite stanice kože te ju održavaju zdravom i mladom. Krema ima visok stupanj antioksidativne zaštite za kožu zbog visokog udjela Zeolita u sastavu ove kreme. Hladno prešana biljna ulja potpuno se upijaju u kožu i daju joj baršunastu mekoću, te ujednačen i svjež izgled. Razloga za dobivanje bora ima mnogo, ali Biomedisova krema stat će im svima na kraj. 
 
 
6. Missha, Pure Source Sheet Mask, maska plahtica sa aloe verom, crvenim šipkom ili limunom, originalno pakiranje, 16 kuna
 
Korejski pristup ljepoti osvojio je svijet zahvaljujući inovativnim proizvodima, prirodnim sastojcima i brzo vidljivim rezultatima. Sheet maske su maske za jednokratnu uporabu, a formulirane su aktivnim sastojcima vitamina koji su usmjereni na problematiku kože kao što su starenje, gubitak kolagena i elastičnosti, neujednačen ten, umorni izgled kože. Odmorite kožu lica na kraju napornog dana uz jednu od Missha maski i osjećajte se odmornije i svježe.
 
 
7. L'Angelica čaj, 3 vrećice (originalno pakiranje 22 vrećice, 29.90 kuna)
 
Početak godine uvijek je idealan za nove odluke ili veliko pospremanje. Dok radite "inventuru" svog načina života, napravite prvi korak i olakšajte svoje tijelo. L'Angelica Detoxifying biljna čajna mješavina dodatak je preharni koji sadrži kombinaciju sikavice, paprene metvice i sladića, te potiče prirodne procese pročišćavanja jetre i cijelog organizma. Zagađenje, sjedilački način života i loše prehrambene navike mogu opteretiti tijelo. Zbog toga je formulirana mješavina ljekovitih biljaka korisnih za olakšavanje pročišćavanja organizma. Sikavica koja doprinosi čišćenju i pravilnoj funkciji jetre, spaja se s crnom bazgom koja je prirodna pomoć u olakšavanju uklanjanja tekućine i običnim komoračem, korisnim kod smanjenja nadutosti. Sladić i kineska rabarbara upotpunjuju formulaciju, olakšavajući probavni proces i reguliranje crijevnog prometa. Paprena metvica, zajedno sa sladićem i običnim komoračem, daje biljnom čaju izvrstan okus. Biljni čajevi, uz zdrav način života te uz raznovrsnu i uravnoteženu prehranu, idealno su sredstvo za brigu o sebi.  
 
 
Siječanjska kutijica, kao i uvijek, bila je puna iznenađenja i kvalitetnih proizvoda. Kako biste i vi dobili svoje iznenađenje ovaj mjesec, posjetite našu BeautyBox stranicu i naručite svoju kutijicu za veljaču ili se pretplatite unaprijed na 3, 6 ili 12 mjeseci i bezbrižno čekajte dostavu u zadnjim danima mjeseca.