Nova tinta: Što si je ovoga puta istetovirao David Beckham?

Foto: Instagram, H&M, Fame Fly

NOVI dan, nova tetovaža.

Barem je tako u slučaju slavnog nogometaša Davida Beckhama, koji se svojim fanovima jučer na Instagramu pohvalio novom tetovažom.

40-godišnji nogometaš nije otkrio značenje tetovaže, no ona je prilično masivna te se nalazi na unutarnjoj strani njegove desne noge, točno iznad gležnja, a za njezinu izradu bilo je potrebno bolnih 5 sati.



"Odlično novo djelo Marka Mahoneyja. Uvijek je lijepo sjediti i slušati ga 5 sati te gledati ga kako radi. Pravi umjetnik", napisao je David ispod slike te u svega nekoliko sati zaradio 329 tisuća lajkova. Inače, popularni nogometaš na Instagramu je prikupio prilično velik broj obožavatelja, njih 21,1 milijun, a ta brojka raste iz dana u dan.



Otac četvero djece, sinova Brooklyna, Cruza i Romea te preslatke kćerkice Harper, veliki je obožavatelj tetovaža, a svoje je isklesano tijelo dosad ukrasio s njih preko 40, a one uglavnom simboliziraju sva njegova životna postignuća, u koja spadaju i njegova ljubav s pjevačicom i dizajnericom Victorijom Beckham te njihova djeca.



Podsjetimo, David i Victoria u braku su 16 godina, a u posljednje vrijeme šuška se kako su se javile nevolje u raju. No, David je oštro demantirao sve glasine.



"Nema ni grama istine u takvim pričama. Svatko tko tako nešto tvrdi je na nekoj vrsti halucinogenih droga te se treba vratiti u stvarnost", poručio je Beckham preko svog glasnogovornika.