Novi brend na tržištu ima neobično ime i odlične krpice

Foto: Instagram, REX, Getty

OVAJ američki brend na sceni postoji tek godinu dana.

Radi se o brendu Cinq á Sept, za kojim su u svega 365 dana poludjele brojne slavne dame, koje rado nose ove kreacije, kako na crvenim tepisima, tako i u slobodno vrijeme.
 
 
Komadi ovog brenda tako se mogu naći na policama luksuznih robnih kuća, kao što su Neiman Marcus, Nordstrom i Bloomingdale, a brend dijeli ime s francuskim pojmom za trenutak koji povezuje kasno poslijepodne i ranu večer. Zato je to tako? Kako sami otkrivaju, njihova odjeća donosi intrigantnu napetost između dana i noći.
 
 
Drugim riječima, brend crpi inspiraciju u vremenu od 17 do 19 sati, kada su gradske ulice preplavljenje toplim sjajem sunca, a uredski stolovi napušteni u korist ispijanja koktela i raznih drugih nepoznatih mogućnosti, koji stoje pred svakim od nas. U njihovu je odjeću namjerno utkana ravnoteža između sofisticiranosti i jednostavnosti, mladenačke buntovnosti i samouvjerenosti, koja dolazi s godinama.
 
 
Haljine, suknje, hlače, sakoi, blejzeri, topići, jakne, baloneri,... Brend u ponudi ima doista šarolike stvari, a njihove komade nose, među ostalim, glumice Jennifer Lawrence, Priyanka Chopra i Shay Mitchell, manekenke Ashley Graham, Joan Smalls i i Romee Strijd, pjevačica Katy Perry itd.
 
 
 
 
No, najviše pažnje na brend je privukla Malia Obama, kćer bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, koja je njihovu crno-bijelu haljinu nosila na oproštajnom govoru svog oca.
 
 
 
Cijena najpopularnijih modela je između 2000 i 2500 kuna, no ima i nešto jeftinijih komada od toga, no ako očekujete brend čije su cijene u rangu onih najpoznatijih high-street dućana, morat ćemo vas razočarati. Osnivačica brenda, Jane Siskin, otkriva kako 95 tkanina koje koriste, se mogu nositi tijekom cijele godine, što i nije neka utjeha.
 
 
 
Više informacija možete dobiti na službenoj stranici brenda.