Novi internet fenomen: Dakota Rose, djevojka koja izgleda kao Barbie

MLADE djevojke sve češće postaju internet senzacije, ali ne zbog svojih vokalnih ili plesnih sposobnosti, već zato što jezivo podsjećaju na lutke, javlja Dailymail.

Dakota Rose, fanovima poznatija kao Kota Koti, skupila je ogroman broj fanova svojim video uradcima o modi i ljepoti u kojima gledateljice savjetuje o pravilnom nanošenju šminke, a kako bi postigle izgled živih lutkica. U većini videa ne prozbori niti riječ, a fanovima daje upute preko teksta koji se na ekranu izmjenjuje tijekom gledanja.



Iznimno je popularna u Aziji, posebice u Japanu u kojem djevojke inspiraciju za izgled crpe iz Anime kulture u kojoj su izrazito velike oči i ravna kosa ključni faktori za postizanje priželjkivanog izgleda.

Vrlo se malo toga zna o ovoj prekrasnoj djevojci, no pretpostavlja se da je još uvijek tinejdžerica u dobi od 16 - 18 godina te da dolazi iz Amerike.

Stručnjaci su zabrinuti ovim rastućim trendom jer sve se više djevojaka fokusira isključivo na fizički izgled, što može biti vrlo devastirajuće za samopouzdanje.

Pogledajte make up savjete ove "žive lutkice":