Novi odabranik pjevačice Lorde razljutit će njezinu prijateljicu Taylor

Foto: Splash News, Instagram

SLAVNI DJ već je duže vrijeme trn u oku slavnoj Taylor Swift.
 
Ne tako davne 2014. godine, pjevačica Katy Perry viđala se sa slavnim producentom i DJ-jem Diplom, a u to vrijeme saznali smo i za njezino neprijateljstvo s nekadašnjom prijateljicom Taylor Swift, i to putem pjesme "Bad Blood", koju joj je ova posvetila.
 
Slavni Diplo, pravim imenom Thomas Wesley Pentz, tada se poslužio Twitterom, kako bi spustio Taylor, na kojem je počeo promovirati kampanju kojom se traži kupnja stražnjice za slavnu pjevačicu. Taylor to nikada nije komentirala, no vjerujemo kako nije bila nimalo sretna. A jednako tako će biti i sada, kada sazna da njezina bliska prijateljica Lorde po novom ljubi plavokosog producenta.
 
 
Par je uhvaćen zajedno na afterparty-ju slavnih BRIT Awardsa, čija se dodjela održala prije 2 dana u Londonu. Oboje u crnom, par se smijao, grlio i držao za ruke, a u tome ih nisu omeli ni blicevi fotoaparata.
 
 
Inače, mladoj pjevačici je tek 19, a njemu 37 godina, no čini se kako su unatoč tome, pronašli zajednički jezik. 
 
Tu večer, Lorde je svojom izvedbom odala počast preminulom Davidu Bowie-ju.
 
Službene potvrde o novom glazbenom paru još uvijek nema, no sudeći po slikama, ona niti nije potrebna. Sve nam se čini da će Taylorina ženska ekipa ostati bez jedne članice...