Novi par na pomolu? Liam Payne i Naomi Campbell uhvaćeni u flertu

Foto: EPA-EFE, Instagram

ČINI se da mlađahni pjevač Liam Payne voli starije cure.

Pola godine nakon prekida s 35-godišnjom pjevačicom Cheryl s kojom ima i jednogodišnjeg sina Beara, 25-godišnji bivši član One Directiona uhvaćen je u flertu s, vjerovali ili ne, Naomi Campbell koja je od njega starija čak 23 godine.

Naime, pjevač i manekenka ovih su dana na Instagramu međusobno razmijenili nekoliko komplimenata koji nisu promaknuli budnom oku javnosti i zbog čega sada mnogi misle da su par.

Sve je započelo kada je Naomi objavila selfie na kojem ima svoju prirodnu kovrčavu kosu i izgleda prekrasno, što je primijetio i Liam te je to odlučio komentirati.

"Savršenstvo u jednoj osobi... Nemoj mi davati taj pogled", napisao je pjevač ispod fotke, a nije dugo trebalo i da mu Naomi uzvrati kompliment.

"Prekrasna duša", napisala je Crna Pantera ispod golišave pjevačeve fotke, na što joj je on odgovorio: "Svoj svoga prepoznaje" i poslao joj pusu. Cijelu prepisku zabilježio je Instagram profil Comments by Celebs.

Ima li među njima išta ili su samo jedno drugom simpatični, pokazat će vrijeme, no ovo je definitivno spoj kojem se nismo nadali.