Od degutantne Chrissy Teigen do princeze Selene: Što su slavne cure obukle na AMA dodjeli?

Foto: WENN

LOS Angeles sinoć je vrvio zgodnim ženama te prekrasnim i katastrofalnim kombinacijama.

Sinoć je u Microsoft Theateru održana dodjela Američkih glazbenih nagrada, a večer je prošla u znaku slavnih cura.
 
 
Osim ljepotica iz glazbene industrije, priliku da se pokažu, nisu propustile ni neke glumice ni manekenke, a među njima i Behati Prinsloo, kojoj je ovo bilo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu, nakon što je u rujnu rodila svoje prvo dijete.
 
 
Joan Smalls pokazala je manekensku liniju u haljini, koja je više izgledala kao za plažu, a manje za event, no nije mogla gore od Chrissy Teigen, koja je okupljenima pokazala međunožje i to doslovno.
 
 
 
 
Selena Gomez blistala je u dugoj, crvenoj toaleti, u kojoj je izgledala poput prave princeze te je definitivno zaslužila epitet najbolje odjevene, dok je Lady Gaga blistala u elegantnom, bijelom odijelu, s nešto dubljim dekolteom. Sudeći po onome što od nje viđamo zadnjih par tjedana, slavna pjevačica izgleda sve bolje i bolje.
 
 
 
Manekenka Karlie Kloss odabrala je pomalo futurističku crno-srebrnu haljinu, koja je u prvi plan stavila njezine duge noge, dok je Heidi Klum odabrala zlatni bapski kombinezon, za koji ne znamo kako je uopće došla do njega.
 
 
 
I Gigi Hadid je u potpuno bijeloj, čipkastoj kreaciji, s natapiranom kosom, izgledala starije nego što jest, dok je r'n'b princeza Ciara u crno-bijeloj, lošoj kombinaciji, izgledala predivno, jer čeka drugo dijete pa je blistala, ponosno pokazujući trudnički trbuščić.
 
 
 
Ariana Grande standardno je došla u bijelim, elegantnim hlačama te čipkastom topiću, koji je otkrivao njezin isklesani trbuh, a njezina kosa ponovno je izazivala zavist, u raskošnom repu.
 
 
Glumica Olivia Munn, koja ima jedno od najboljih hoklivudskih tijela, ovoga puta je istaknula i noge i raskošni dekolte, što je ipak bilo malo previše.
 
 
Muza Kanyea Westa, Teyana Taylor, također se odlučila za crnu toaletu, no za razliku od Selenine, ova je otkrivala nešto više kože pa je žena s "najboljim tijelom na svijetu" fotografima pokazala i više nego raskošni dekolte.