Od miljenice do gubitnice: Kako je Hollywood sinoć okrenuo leđa Taylor Swift

Foto: Splash News, Instagram

OD sinoć je i službeno.
 
Taylor Swift dugo je bila miljenica javnosti, ali i ostalih slavnih osoba, a još se sjećate njezine mnogobrojne ženske ekipe koja je žarila i palila pozornicama i crvenim tepisima.
 
 
28-godišnja pjevačica tako je bila jedna od omiljenijih, a uvijek smo se pitali kako uspijeva imati tako veliko i odano žensko društvo, pored svih poslovnih obaveza koje ima, ali i uvriježenog mišljenja kako je "žena ženi vuk". No ona je baš uvijek nalazila vremena za druženja sa svojim poznatim i manje poznatim prijateljicama kao što su sestre Hadid, Selena Gomez, Karlie Kloss, Blake Lively te brojne Victoria's Secret anđelice.
 
 
No ranije ove godine, za Taylor je počelo ono što su neki odmah počeli nazivati "početkom kraja", a možda su imali i pravo. Nakon burnih i javnih svađa s bivšom prijateljicom Katy Perry te Kanyeom Westom i njegovom sveprisutnom suprugom Kim Kardashian, o njoj je u javnosti stvorena jedna druga slika koja nije uključivala slatku country djevojčicu s plavim loknama i preslatkim mačkama.
 
 
O Taylor se tada počelo sve glasnije šuškati kako je prava zmija, razmažena diva i lažljivica koja je samo pomno izgradila imidž slatkice, a tome u prilog govori i kako se razišla s brojnim pripadnicama svog velikog ženskog društva za koje su neke tvrdile da su se bojale napustiti ga, dok se onima koje su ostale uz nju Taylor zahvalila u spotu za pjesmu "Look What You Made Me Do", u kojem je na majicu ispisala njihova imena.
 
 
Taylor se ubrzo nakon toga potpuno povukla iz javnosti te obrisala profile na društvenim mrežama. I dok su novine samo nagađale gdje je i što radi, ona je uživala u ljubavi s novim dečkom te snimanju novog albuma "Reputation", kojim je najavila novo razdoblje u svom životu te konačni obračun s neprijateljima, a kojim je izazvala pravu histeriju.
 
 
Album je svjetlo dana ugledao prošloga petka, a sinoć je u Londonu Taylor trebala pokupiti većinu MTV EMA nagrada, no kraj večeri dočekala je kao najveća gubitnica. Naime, Taylor je bila nominirana u čak 5 kategorija, no nije osvojila niti jednu nagradu, a nije se niti pojavila na dodjeli, iako se šuškalo kako bi njezin nastup trebao biti i njezin službeni povratak na glazbenu scenu.
 
Za vrijeme dodjele pjevačica je bila u New Yorku gdje se družila s mnogobrojnim fanovima koji joj nisu okrenuli leđa te je izgleda sretno i nasmijano, no nekako sumnjamo da joj je bilo drago čuti da nije dobila nagradu koju bi prije samo godinu dana odnijela kući bez da trepne.
 
Je li ovo doista početak njezinog kraja ili samo loša godina, pokazat će vrijeme...