Odbojne stvari koje žene rade kad se previše opuste u vezi

Foto: Instagram

ULAZAK u rutinu nije loša stvar, ali kad su u pitanju muškarci, pretjerano opuštanje može biti poprilično loše. Ovo su stvari koje odbijaju većinu muškaraca, a žene ih rade vrlo često:.

Pretjerivanje s pidžamom

Nošenje pidžame je divna stvar, ali neke žene ipak pretjeruju s tim. Nije problem u samoj pidžami - problem je u činjenici da je pidžama često samo prvi korak u smjeru potpunog opuštanja… i zapuštanja.

Minimalna depilacija

Svaka se žena tijekom veze opusti i prestane paničariti kad je u pitanju depilacija, a većini normalnih muškaraca to uopće ne smeta. Problem nastaje kad žena izostanak depilacije dovede na razinu koja je sličnija muškarcu - a događa se jako često.

Poruke koje nisu nimalo romantične

Počeci su uvijek isti kad je u pitaju pokazivanje ljubavi - puno poljubaca, puno zagrljaja i puno slatkih, romantičnih poruka tijekom dana. Muškarci koji se opuste poruke počnu slati rjeđe, a žene većinom da bi podsjetile na nešto što treba obaviti.

Generalno zapuštanje

Muškarcima smo najljepše bez šminke, ali ovo nema veze sa šminkanjem. Žene se često u vezi znaju toliko opustiti da postanu neprepoznatljive u odnosu na ženu u koju se frajer zaljubio. On to možda neće izreći na glas, ali ako su poderane trenirke i masna kosa postale pravilo, a ne iznimka, vrlo vjerojatno to misli.