Odvažan make-up Maje Šuput usudit će se iskopirati samo one najhrabrije

Foto: Instagram

NIJE tajna da Maja Šuput ne voli obične stvari. Nakon odvažnih outfita, neobičnih, ali prekrasnih modnih komada i egzotičnih putovanja, na red je došao način šminkanja koji se usude isprobati samo one najhrabrije dame.

Dok je većini vrh ekstravagancije nanošenje tuša za oči u debljem sloju i jači "smokey eyes" ili korištenje ruža u jarkoj nijansi, pjevačica je odlučila svima održati lekciju te objasniti kako zbilja izgleda hrabar make-up.

Baš kao i uvijek, nije štedjela na šminki pa je sve nesavršenosti profesionalno sakrila puderom, a u prvi plan je stavila oči. Umjesto klasičnog "smokey eyesa", odabrala je kombinaciju u ljubičasto-ružičastim nijansama koja je naglasila njene plave oči. Naravno, nije zaboravila ni na umjetne trepavice te je cijelu priču zaokružila neutralnim nude ružem za usne.

Iako su na njenom Instagramu prednjačili pozitivni komentari na ovaj look, bilo je i onih kojima se njena šminka baš i nije svidjela. Na kojoj god strani se vi nalazili, jedno je sigurno - ovakav make-up definitivno nije za svakoga i rezerviran je samo za one najhrabrije.