One Directionovac Liam Payne osvojio 10 godinu stariju Cheryl Cole?!

Foto: Instagram, Splash News

A PAR to navodno skriva od prosinca prošle godine.

Prelijepa pjevačica Cheryl Fernandez-Versini i One Directionovac Liam Payne viđaju se već nekoliko mjeseci u strogoj tajnosti, i to otkad je ona objavila da se razvodi od svog drugog supruga Jean-Bernarda.
 
 
Paru navodno ne smeta ni 10 godina razlike, a Liam je čak napravio gotovo identičnu tetovažu kao njegova nova odabranica. Naime, poznata je njezina tetovaža na leđima i pozadini, u obliku crvene ruže, a on je jednaku takvu istetovirao na ruci, samo ne u crvenoj boji, već u crno-bijeloj verziji.
 
 
Prvi je vijest prenio britanski The Sun, a šuškanja su počela oko Valentinova, kada je Liam na Instagramu objavio sliku crvene ruže, ispod koje je napisao: "Sretno Valentinovo draga".
 
 
"Uvijek su se odlično slagali, no među njima se ništa nije dogodilo, sve do njezinog razvoda. Jako su sretni, iako se sve dogodilo neočekivano", otkrio je nepoznati izvor. Par se navodno počeo viđati nakon nastupa One Directiona na X Factoru, gdje je Cheryl jedan od sudaca, a tamo su se i prvi put upoznali, kada je Liam kao 16-godišnjak došao na audiciju, a ostalo je povijest.

Liam je tada oduševio suce, no umjesto solo karijere, mladi Britanac završio je kao jedan od članova mega popularnog benda One Direction, koji je zaludio curice diljem svijeta, ali i nešto starije djevojke, sve se čini.
 
 
Cheryl je prethodno bila u braku sa zgodnim Francuzom Jean-Bernardom, no predala je papire za razvod nakon svega 13 mjeseci braka, a kao razlog navela je "nepomirljive razlike", što je postala uobičajena praksa među slavnim facama. Kako je otkrio nepoznati izvor, par je ostao u prijateljskim odnosima, no oboje su zaključili da su prerano uplovili u bračne vode, no i dalje će biti tu jedno za drugo. "Cheryl je bila ta koja je prva počela shvaćati da su vrlo različiti i da žive potpuno različite živote. Funkcionirali su kao prijatelji, no falilo je intimnosti."
 
 
Par nije potpisao predbračni ugovor pa se šuška kako bi dotični mogao dobiti pola njezinog bogatstva, koje se procjenjuje na ukupno 200 milijuna funti.
 
Prije markantnog Francuza, Cheryl je bila u braku s nogometašem Ashleyjem Coleom, a par je okončao vezu nakon što se saznalo da ju nogometaš vara na sve strane. Uz to, njihov se razvod mjesecima povlačio po novinama, zbog prepucavanja pa se nadamo kako je lijepa pjevačica sada ipak pronašla mirnu luku.