One Directionovac Louis Tomlinson objavio prvu sliku sina

Foto: Instagram, JLP, Twitter

LOUIS Tomlinson postao je ponosni tata.
 
24-godišnji član popularnog benda One Direction, poslužio se svojim društvenim mrežama, kako bi potvrdio sretne vijesti te se pohvalio novom ulogom u svom životu, i to onom očinskom.
 
Naime, njegova bivša djevojka Briana Jungwirth, s kojom je imao kratku avanturu, ali ostao u dobrim odnosima, rodila je prije nekoliko dana, a mališan je dobio ime Freddie Reign.
 
 
Na crno-bijeloj slici, maleni Freddie tako leži u naručju mladog, istetoviranog tate, a moramo priznati kako su dečki preslatki duo.
 
Maleni će nositi njegovo prezime, a ponosni tata do daljnjega će biti u Kaliforniji te pomagati mami oko djeteta. U isto vrijeme, sliku sa sinom objavila je i Briana.
 
 
Iako su bivši golupčići ostali u dobrim odnosima zbog djeteta, ne namjeravaju se pomiriti, a navodno je Louis za Brianu i dijete kupio i moderni trosobni stan u Calabasasu, no iznos nije bio višemilijunski kako se nagađalo, a stilistica će ga sama urediti. Za to vrijeme, pjevač će iznajmljivati luksuznu vilu u blizini, no još se ne zna hoće li mu se tamo pridružiti i nova djevojka Danielle Campbell, od koje se ne odvaja posljednjih tjedana.
 
 
Louis će plaćati i alimentaciju u iznosu od 10 tisuća funti mjesečno, a navodno je dobrovoljno pristao na taj iznos.
 
"Iako među njima ne postoji više ništa, Louis misli sve najbolje o Brianni te vjeruje kako će biti divna mama. Pomoći će joj koliko god može", otkrio je nepoznati izvor.