One koje prisiljavaju na brak i još 4 vrste žena koje muškarci ne podnose

Foto: Instagram

MUŠKARCI nikada nisu bili iskreniji.

Iako među muškarcima postoje znatne razlike, neke su im stvari itekako zajedničke. To su nam još jednom potvrdili, kada smo ih pitali kakav tip žena jednostavno ne podnose, a evo što smo saznali.
 
1. Razmažene djevojčice
 
Kada je u pitanju materijal za nešto dugoročno, muškarci su jednoglasni: mamine i tatine princeze, koje su navikle da je baš sve po njihovom, definitivno nisu dobrodošle. Takve su žene sklone i zahtijevati previše pažnje, istovremeno dajući manje pa je takve bolje izbjegavati.
 
2. One koje ne poznaju riječ "kompromis"
 
Kada se već odluče za nešto ozbiljnije, muškarci žele kraj sebe imati nekoga tko je spreman na kompromis, odnosno s kim će se oko svega lako dogovarati. S izostankom inicijative druge strane za tako nečim, izostaje i njihova sreća i zadovoljstvo vezom, otkrivaju.
 
3. Ucjenjivačice
 
Nije tajna kako se muškarci sporije i teže odlučuju za brak, no tvrde kako to njihovim partnericama nipošto ne daje za pravo da ih prisiljavaju na tako nešto. "Svaki dan sam od bivše cure slušao pitanje kada ju mislim ženiti te kako me ona ne misli još dugo čekati. Na kraju sam ja bio taj koji je otišao."
 
4. Ljenjivice
 
Iako se muškarci vole smatrati glavama obitelji, priznaju i kako ima puno toga u onoj kako iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. No, kada iza muškarca stoji lijena žena, kojoj se ne raditi ni po kući ni izvan nje, to je definitivno formula za propast.
 
5. Ovisnice o drami
 
Ljubomorni ispadi, stalne svađe i prekidi, sitne prepirke, neslaganje s njegovim članovima obitelji i prijateljima... Sve su to žene koje spadaju u kategoriju ovisnica o drami, a dečki se slažu kako jednu takvu ne bi predugo trpili ni ovako, a posebno ne kada žele nešto ozbiljnije, jer takve stvari itekako umaraju.