Opet oni: Drake uhvaćen u 4 ujutro ispred Rihanninog hotela

Foto: Splash News, Giphy

VIŠE im nitko ne vjeruje da su samo prijatelji.

Slavni pjevači Rihanna i Drake ovih se dana nalaze u engleskoj prijestolnici, gdje su tri noći za redom tulumarili u popularnim klubovima.



Posljednje su viđeni u noćnom klubu Chiltern Firehouse, nakon čega su se zaputili u isti hotel, a što se kasnije događalo, to nitko ne zna sa sigurnošću. Bolje upućeniji izvori tvrde kako se slavni duo često tako druži, no to je čista zabava i daleko od ozbiljne veze.



"Zasad je sve samo dobra zabava i ništa više od toga", kratko je otkrio nepoznati izvor za Daily Mail, no čini nam se kako je za Drakea to ipak nešto više, obzirom na riječi koje je uputio pjevačici, tijekom koncerta u Manchesteru, gdje joj se pridružio na pozornici.



"Pozdravite najljepšu i najtalentiraniju ženu, koju sam ikad vidio. Njezino ime je Rihanna, a meni se polako slama srce", izjavio je. "Sve što on radi je savršeno. Znali bi otići na Karibe, plesati, piti, pušiti i flertovati", otkrila je Rihanna u jednom intervjuu od ove godine. Samo prijateljstvo? Ne zvuči nam to baš tako!



Podsjetimo, još se od davne 2010. godine šuška kako par veže nešto više od prijateljstva i poslovne suradnje, no glasine nikada nisu potvrđene.

No, ako je njima dobro, tko smo mi da im sudimo...