Opet reciklira stajlinge: Kate Middleton zaredala dva ponovljena izdanja

Foto: EPA-EFE

OD kada je postala vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton neprestano osvaja simpatije javnosti ponavljanjem outfita.

Iako si može priuštiti što god poželi, Kate očito ne vidi smisao u nošenju odjeće samo jednom te je zbog toga stekla reputaciju štedljive vojvotkinje. A sada je to prvi put napravila ove godine i to dva dana zaredom. 

Prvo se na obilježavanju Dana sjećanja na žrtve holokausta u Westminster pojavila u elegantnom sivom kaputu krojenom u stilu haljine s kontrastnom crnom kragnom i laskavim remenom u struku koji je prije toga nosila u ožujku prošle godine.

Tada mu je dodala i chic šeširić te ga je iskombinirala s puno stabilnijim štiklama s takozvanim block potpeticama koje je također ponovila u svojem sljedećem izdanju.

Za posjetu londonskoj dječjoj bolnici Evelina vojvotkinja je obukla kompletić od tvida s potpisom modne kuća Dolce & Gabbana u kojem je podsjetila na neprolaznost ovog modnog klasika. Isti komplet zadnji put je nosila u veljači prošle godine s istim cipelama i također u kombinaciji s tamnim najlonkama. Jedino što je promijenila, to u oba slučaja, bila je frizura.

Ovim izdanjima vojvotkinja je dokazala da se neke outfite jednostavno isplati ponoviti, a potvrdila je i da će ove godine nastaviti biti štedljiva.