Opsjednuta frajerom koji te ne primjećuje? Evo kako ga se riješiti

Foto: Mango

SVAKA od nas je bila u ovoj situaciji barem jednom - dečko za kojim slinimo nas ne primjećuje, a što nas on više ignorira, to nam je zanimljiviji. Lijepo je imati nekog zbog koga osjećamo leptiriće, ali opsjednutost frajerom koji nikada neće biti tvoj je poprilično nezdravo. Uz ova tri koraka ćeš ga se napokon riješiti - zauvijek!

Prestani komunicirati s njim

Facebook je najbolji prijatelj i najgori neprijatelj svake žene koja je opsjednuta nekim muškarcem. S jedne strane, Facebook ti daje priliku da ga uhodiš, što se čini kao super stvar, ali druga strana je ona koja otežava da kreneš dalje. Što ga više gledaš, više ćeš ga htjeti, pa je bolje da ga prestaneš gledati. Lajkanje njegovih objava i komentiranje svakog statusa neće ti puno pomoći, pa je bolje da odustaneš i sačuvaš ponos.

Prestani ga idealizirati

On nije savršen, ma koliko god ti sebe pokušavala uvjeriti da jest. Umjesto da stalno razmišljaš o njegovim vrlinama, smiri se i pokušaj se fokusirati na njegove mane.

Vizualiziraj nekog drugog

Ima još puno muškaraca oko tebe, a umjesto da patiš za onim jednim koji očito nije zainteresiran, pokušaj pored sebe vizualizirati nekog drugog. Na taj način ćeš lakše shvatiti da ovaj o kojem sanjaš nije jedini, a možda čak ni najbolji za tebe.