Oskudan outfit Maje Šuput zasjenile su štikle koje obožavaju i Kardashianke

NAKON što su još u svibnju razmijenili zavjete, Maja Šuput i njezin odabranik Nenad Tatarinov pronašli su vremena i za medeni mjesec. Otputovali su na egzotične Maldive, a kako je otkrila na svom Instagramu, smjestili su se u luksuznom resortu Park Hyatt Maldives Hadahaa u kojem noćenje u prosjeku košta oko sedam tisuća kuna.

No, osim idiličnim krajolikom, domaća pjevačica baš uvijek izaziva pažnju i zanimljivim odjevnim kombinacijama. Čini se da je u svoj kofer ovog puta pospremila najviše modnih komada u bijeloj boji što se pokazalo kao pun pogodak. Upravo ta boja ističe njen preplanuo ten, ali i vitku figuru.

Za romantičnu večeru Šuput je odjenula opasno kratku haljinu koja u prvi plan stavlja njene noge. Retro izgled može zahvaliti puf rukavima te neobičnom dekolteu koji vizualno povećava grudi.

Ipak, ovu atraktivnu haljinu zasjenile su štikle koje već godinama obožavaju i slavne Kardashianke. Riječ je o prozirnim, plastičnim štiklama koje su upravo sestre Kardashian proslavile, a koje ne dopuštaju nedostatke i zahtijevaju savršenu pedikuru. Ipak, imaju i svoje prednosti pa vizualno izdužuju noge, a jamče vam fantastičan outfit uz što god ih kombinirate.

Nedavno je sličan model nosila i supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri, ali ih je kombinirala uz potpuno drugačiji outfit.