Osveta za Biebera? Scott Disick zamijenio Kourtney zgodnom švedskom manekenkom

Foto: Getty, Splash, Instagram

KEEPING Up With The Lord.
 
Scott Disick široj je javnosti postao poznat nakon pokretanja popularnog reality showa obitelji Kardashian, s obzirom da je upravo on od 2006. godine partner najstarije sestre, Kourtney.
 
 
Od tada, par je dobio troje djece, prekidao nekoliko puta, veza im je bila prožeta njegovim stalnim ispadima zbog ovisnosti, ali i brojnim rehabilitacijama, koje Kourtney očito više nije mogla trpjeti pa je prošloga ljeta napokon odlučila krenuti dalje. Iako je se u posljednje vrijeme povezivalo s puno mlađim pjevačem Justinom Bieberom, iz čijeg je hotela nedavno izašla u 4 ujutro raščupane kose i s velikim smiješkom na licu, čini se kako ni Scott nije gubio vrijeme.
 
 
Iako ovo nije jedina ljepotica s kojom ga se povezivalo od prekida, čini se kako ona nije samo avantura, već se samoprozvani "lord" prilično zagrijao.
 
Radi se o švedskoj manekenki Lini Sandberg, koja je više od 10 tisuća sljedbenika na Instagramu stekla svojim prekrasnim licem i figurom.
 
 
Kako prenosi E! Online, Lina i Scott izašli su na tek nekoliko spojeva u Los Angelesu, a navodno je Scott jako zagrijan za švedsku ljepoticu te definitivno želi vidjeti gdje bi to moglo odvesti.
 
Podsjetimo, prošlog ljeta zabavljao se s bivšom djevojkom, stilisticom Chloe Bartoli na francuskoj rivijeri, a oboje su tada svakodnevno zabavljali javnost prisnim zajedničkim fotografijama. No, čini se kako je Chloe tada poslužila samo kako bi nakratko odvratio misli od prekida 9-godišnje veze s Kourtney.
 
 
6 mjeseci nakon toga, čini se kako je bivši par spreman krenuti dalje sa svojim životima.
 
"Kourtney je uvijek primala Scotta natrag, no sada kada su njihova djeca odraslija, želi učiniti samo ono najbolje za njih", otkrio je nepoznati izvor. Radi se o 6-godišnjem Masonu, 3-godišnjoj Penelope i 1-godišnjem Reignu.
 
A radi li se o istini ili samo glasinama, pokazat će vrijeme.