Otkazana najiščekivanija revija godine: Ovo su nezaboravni trenuci s prethodnih

Foto: Getty Images

NAKON 24-godišnje tradicije, službeno je otkazana godišnja Victoria's Secret revija. 

Iako je krajem srpnja ove godine jedna od anđelica, Shanina Shaik, izjavila da se revija više neće održavati, sada je to službeno potvrđeno iz direktive brenda. 

Razlog tome je veliko opadanje gledanosti revije te mnogi skandali u protekloj godini. Naime, Victoria's Secret je zatvorio nekoliko desetaka svojih dućana po SAD-u,optuženi su i za kopiranje dizajna drugog brenda donjeg rublja.

Zbog prozivki da zagovaraju nestvarnu sliku žene su, kako bi opravdali očekivanja publike, počeli zapošljavati plus-size i transrodne modele što ih je dovelo u malo mirniju luku. 

No bilo kako bilo, ova je revija unatoč problemima brenda imala višemilijunsku gledanost i donijela je neke nezaboravne trenutke na koje ćemo vas podsjetiti u nastavku. 

Jednako važni kao i anđelice i sama revija glazbenici su koji nastupaju na njima, a pjevačica koja je nastupila na prošlogodišnjoj reviji nosila je kreaciju s potpisom našeg dizajnera Juraja Zigmana.

Detalj koji nećemo zaboraviti s prošlogodišnje revije su i suze Adriane Lime na samom zatvaranju zbog završetka karijere anđelice nakon 18 godina staža. Vjerujemo da bi to podnijela manje emotivno da je znala da će to biti i posljednja revija brenda.

2017.godine najzanimljiviji detalj bio je trudnički trbuh jedne od anđelica, Candice Swanepoel, koja ga je na reviji uspješno sakrila, a isto je godinu dana prije nje napravila Irina Shayk.

Pista Victoria's Secreta bila je mjesto susreta i mnogih bivših ljubavnika. Pjevača Harryja Stylesa, koji je nastupio na reviji 2017. godine, romantično se povezivalo s čak pet anđelica koje su tu godinu nosile reviju.

2016. godine na pisti su se susreli i Bella Hadid te pjevač The Weeknd i to dok su bili u jednom od svojih mnogobrojnih prekida.