Internet bruji o modnom skandalu u čijem se središtu nalazi Victoria's Secret

Internet bruji o modnom skandalu u čijem se središtu nalazi Victoria's Secret
Foto: EPA-EFE

OMILJENI brend mnogih dama našao se u pravim problemima. Naime, ako je suditi prema objavi na Instagram profilu "Diet Prada", čini se da je Victoria's Secret od svog konkurenta, brenda donjeg rublja Fleur du Mal, naručio robu u vrijednosti od 12.500 dolara te je potom na svojim stranicama prodavao vrlo slično rublje. Štoviše, toliko slično da je teško pronaći razliku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on

No osim optužbi koje je anonimna osoba koja stoji iza ovog Instagram profila iznijela protiv slavnog brenda, zanimljivo je kako je osnivačica Fleur du Mala, Jennifer Zuccarini, radila kao direktorica dizajna u Victoria's Secretu te je to mjesto napustila 2012. godine i pokrenula vlastiti biznis.

"Pola narudžbe odnosilo se na izvezene grudnjake i gaćice, a kasnije su se slični proizvodi pojavili na internetskim stranicama Victoria's Secreta te na njihovom Instagramu dva dana kasnije", piše u opisu fotografije koja je dokaz o sličnosti dizajna.

Inače, sporni grudnjak i gaćice dio su Fleur du Malove Lily kolekcije, a cijena im je od 48 do 148 dolara, dok ih je slavni brend prodavao po znatno višim cijenama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

"Supermodeli, možda je vrijeme da stvarno razmislite o ugovorima s Victoria's Secret", poruka je koja stoji u opisu ovih fotografija.

No, slavni brend se zasad nije izjasnio o neugodnoj situaciji u kojoj se našao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara