Adriana Lima u suzama zatvorila reviju Victoria's Secreta

Adriana Lima u suzama zatvorila reviju Victoria's Secreta
Foto: Getty Images, EPA-EFE

NAJDUGOVJEČNIJA Victorijina anđelica odlazi u mirovinu.

Manekenka Adriana Lima sinoć je u New Yorku posljednji put nosila reviju Victoria's Secreta te je to doživjela poprilično emotivno.

Nakon 18 godina staža anđelice, 37-godišnja manekenka nije mogla suzdržati suze pri svojem posljednjem izlasku na pistu te se rasplakala.

Odjevena u svijetloplavi kompletić donjeg rublja, preko kojeg je nosila metalik majicu, Adriana je nasred piste položila ruke na prsa i zaplakala, što je kod publike izazvalo ovacije i pljesak podrške.

To je jedan od dva looka koji je nosila sinoć, a prvi je bio crni čipkasti kompletić uz koji je na leđima nosila i dodatak u obliku polumjeseca.

A s obzirom na to da je upravo ona zatvorila ovogodišnju reviju Victoria's Secreta, možemo reći da je sve završilo u suzama.

Manekenka se i na svojem Instagramu oprostila od emotivnom objavom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

"Draga Victoria, hvala ti što si mi pokazala svijet, podijelila sa mnom svoje tajne i, najvažnije od svega, dala mi krila te me naučila letjeti. S ljubavlju, Adriana", napisala je ispod videa u kojem se prisjetila svih svojih revija za Victoria's Secret, od 2000. godine do jučer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara