Otkrivena zanimljiva činjenica vezana uz romansu koja zanima cijeli svijet

Foto: Splash News

NAZIVAJU je i "nedozvoljenom" romansom...
 
Radi se, naravno, o romansi princa Harryja i holivudske glumice Meghan Markle koja bi uskoro trebala završiti brakom, kako se šuška već duže vrijeme.
 
 
Podsjetimo, Kensingtonska palača 8. studenog 2016. godine potvrdila je njihovu vezu, rekavši kako ona traje posljednjih nekoliko mjeseci. Princ je tada morao zamoliti javnost da prestane "maltretirati" glumicu i njezinu obitelj.
 
Golupčići nikada ne govore o svojoj vezi, a dosad su se svega dvaput pojavili zajedno u javnosti.
 
 
U Velikoj Britaniji nedavno je i emitiran dokumentarni film pod nazivom "When Harry Met Meghan: A Royal Romance", a jedna od stvari koja je bila prikazana u njemu, a mi nismo imali pojma o tome, jest da je princ bio zaljubljen u Meghan godinama prije nego što ju je upoznao i to zbog njezine uloge u seriji "Suits" koja ju je i proslavila, a koju je princ redovito pratio.
 
Par se zatim upoznao preko zajedničkog prijatelja, a ostalo je povijest.
 
 
"Zajednički prijatelj organizirao je grupni izlazak i druženje prošle godine. Sve je bilo organizirano tako da bi sadašnji par imao vremena za razgovor i upoznavanje. Kemija između njih je bila prisutna od početka. Ona je duhovita, puna samopouzdanja i nije davala pažnju tome što nasuprot nje sjedi princ. Mislila je da je nevjerojatno sladak", otkrio je izvor blizak paru.
 
Uskoro se očekuje službena objava zaruka, a čini se kako je Meghan osvojila i strogu Harryjevu baku, kraljicu Elizabetu II.