Ova 3 horoskopska znaka su najgori partneri

Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZVIJEZDE kažu kako je život s njima pravi pakao, evo i zašto.

1. Rak

Kaže se da se Rakovi mogu svrstati u dvije osnovne skupine: s jedne strane su oni koji vole svoj dom, ali su veliki kritičari te naporni cjepidlake, a s druge strane imamo one koji su pasivni, lijeni i nezainteresirani. Ovi posljednji tako često pronalaze partnere, obzirom na njihov status i financijsko stanje, jer će tako doći do dobrog položaja bez previše muke. No i dalje osobe rođene u ovom znaku s ničim nikada nisu u potpunosti zadovoljne i uvijek će pronaći u partneru nešto što će izazvati kritike ili žaljenje. Ipak, da nije sve tako crno, Rakovi su vjerni, ako su njihove želje kod kuće zadovoljene.

2. Škorpion

Muški Škorpioni ne podnose alfa žene, poprilično su staromodni te vole pokazivati tko je muškarac u kući. S druge strane, muškarac Škorpion uspješan je te se zna brinuti za svoju obitelj. Ako s ovim znakom želite postići ljubavni sklad, onda je najbolje da ga slijepo pratite u svim njegovim nastojanjima. Njegove želje su velike, u krevetu i izvan njega, no ako ih ostvarite, njegovi će osjećaji za vas biti duboki i plemeniti.

3. Strijelac

Strijelci obožavaju ukazivati partneru na greške, mane i nesavršenosti pa uglavnom trebaju mudrijeg i taktičnijeg partnera, kako od sebe, tako i od većine ljudi. Oni vole sudjelovati u svemu u kući i pomagati, pa s njima nije teško živjeti, ali zbog nedostatka suosjećanja te velikog nestrpljenja, njihovi partneri često preispituju svoj ostanak.