Ova je dama sinoćnjom haljinom razljutila mnoge

Foto: Getty

VEĆ dobro znate kako je sinoć održana dodjela prestižnih nagrada Zlatni globus.

S obzirom na to da su posljednjih mjeseci Hollywood potresali brojni skandali vezani uz seksualno uznemiravanje žena, slavne dame sinoć su se na crvenom tepihu pojavile u crnim haljinama u znak protesta i podizanja svijesti o ovom problemu.



No bilo je i onih koje nisu marile za to, već su svoju pozivnicu iskoristile kako bi se istaknule iz mase, što nije naišlo na razumijevanje publike i prisutnih.



Konkretno mislimo na relativno nepoznatu glumicu, 36-godišnju Blancu Blanco koja se problematično obukla i na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara, gdje je otkrila međunožje, po čemu je zapravo i najpoznatija široj javnosti.



A sinoć se pojavila bez donjeg rublja u izazovnoj crvenoj haljini te otkrila puno više nego što je trebalo, u društvu dugogodišnjeg partnera, 68-godišnjeg glumca Johna Savagea, sve kako bi se ispromovirala.



Iako nije bila jedina koja se nije pridružila "ženskom holivudskom pokretu u crnom", bila je definitivno jedina s ovako izazovnom haljinom s kojom je itekako prešla granicu dobrog ukusa, posebno ove godine, iako mnogima nije bilo jasno niti čime je zaslužila biti jedna od uzvanica.

Ostavljamo vam da prosudite sami.