Ova tri horoskopska para čeka najvatrenije Valentinovo do sada

Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

VALENTINOVO je za mnoge jedan od najromantičnijih dana u godini, a za tri horoskopska para ovo će biti najvatreniji Dan zaljubljenih ikada, piše Elite Daily.

Evo kojim znakovima će ovo Valentinovo biti posebno uzbudljivo:

1, Bik i Djevica

Ova dva znaka će se slično osjećati tijekom Dana zaljubljenih i privlačit će ih energija onog drugog, osobito ako već dugo imaju želju razotkriti se i pokazati ono što se krije ispod njihove površine. Bikovi će svoje osjećaje najvjerojatnije čuvati kao tajnu, dok bi Djevice mogle iskoračiti iz svoje sigurne zone i napraviti prvi korak prema Biku. Djevicama je trenutno potrebno mnogo pažnje, a Bikovi su u potrazi za uzbudljivim prilikama.

2. Blizanci i Vaga

Ovo je veoma dinamičan par i njihova mentalna povezanost, koja je tipična za zračne znakove, potisnut će u drugi plan romantiku. Blizanci će biti opijeni neodoljivim šarmom Vage, obasipat će je komplimentima, pa će je oduševiti snalažljivošću i blistavim umom. Vage će tražiti vezu, a Blizanci prijatelje s kojima se mogu prepustiti strasti, što neće biti problem sve dok im komunikacija bude iskrena.

3. Rak i Ribe

Odnos ovog astrološkog para može se usporediti s vožnjom na čarobnom tepihu. Kod Rakova je trenutno izražena potreba za romantikom i kreativnošću, dok Ribe čeznu za putovanjem i nepoznatim, što znači da su oboje u potrazi za nečim egzotičnim i spontanim. Strast će jednostavno prštati između njih sve dok budu mogli obuzdati svoj ego u određenim situacijama.