Ovaj kontroverzni trend vraća se 2017. na velika vrata

Foto: Victoria's Secret

RADI se o trendu, koji se veže uz donje rublje.

Nakon što je početkom prosinca u Parizu održana prestižna Victoria's Secret revija, donje rublje ponovno je došlo u prvi plan.
 
Dotad se raspravljalo o suknjama, haljinama i cipelama, koje ćemo nositi ove hladnije sezone, ali donje rublje ponovno je u prvom planu, i jedan stari trend za koji se predviđa kako će 2017. godine imati svoj veliki povratak.
 
Radi se o slavnom "push-up" grudnjaku, a njegov povratak, osim Victoria's Secreta, predviđa i kreativna direktorica poznatog branda Agent Provocateur, Sarah Shotton.
 
"Mislim da se push-up vraća na velika vrata. 90-te su još uvijek itekako prisutne, a tih je godina sve bilo u znaku push-upa", otkrila je. No, sigurna je i kako će kultni model grudnjaka zasigurno dobiti moderniji makeover, a dodatna potpora uvijek je dobra za žene s većim grudima.
 
Slično smatra i manekenka i "anđelica" Stella Maxwell, koja je otkrila kako obožava push-up grudnjake te misli kako su odlični.
 
Uz trend bralette grudnjaka i izlazaka iz kuće bez grudnjaka, ovo je pravo osvježenje, bez obzira na to što se radi o ne tako novom trendu.
 
Što vi kažete?