Ovaj se modni dodatak u svijetu proda svakih 5 sekundi

Foto: Instagram 

I VI sigurno imate jedan doma.
 
Ove jeseni, svi su ludi za chokerima. Popularni trend iz davnih 90-ih godina, danas tako možemo vidjeti na brojnim svjetskim i domaćim trendsetericama, a pripadnice ljepšeg spola kombiniraju ih na dnevne i noćne kombinacije.
 
 
Iako postoje i oni koji i dalje tvrde kako je ovaj trend umro početkom prošle godine, high-street trgovina New Look, upravo je u javnost pustila podatke koji dokazuje sve suprotno.
 
 
Naime, oni su otkrili kako svaki dan, svakih 9 sekundi prodaju jedan choker, dok tijekom vikenda se ta brojka smanjuje na 5 sekundi, što nas dovodi do zaključka: chokermanija neće tako brzo prestati.
 
No, vjerujemo kako ste vi već nabavile minimalno jedan primjerak svoje ogrlice, a one danas dolaze u doista raznim varijantama: od čipke do baršuna, u crnoj i bijeloj boji pa sve do roze, crvene, plave i iznimno popularne boje vina.
 
 
Tu su zatim i razni privjesci, kojima ih možete dodatno ukrasiti, tanja ili deblja traka, one u nekoliko nizova, koje se kopčaju ili vežu u mašnice.
 
 
Za njima su poludjele i brojne slavne cure, koje ih kombiniraju na traperice, plisirane suknje, romantične topiće ili majice s printom, ali i sexy haljine za tulumarenje na brojnim holivudskim zabavama.