Ove dvije dame sinoć su potpuno iskopirale tuđe outfite

Foto: Getty, Splash 

KAO i svake godine do sad, na sinoćnjoj dodjeli MTV VMA nagrada nagledali smo se svakakvih izdanja. 
 
Srećom, ove godine nije bilo haljina od sirovog mesa, ali zato nikako nije nedostajalo šljokica, ali ni već viđenih izdanja. Čak dvije slavne dame sinoć su potpuno iskopirale outfite drugih, još poznatijih dama.
 
 
Jedna od njih je Chantel Jeffries, koju neki poznaju kao uspješniju DJ-icu, drugi kao bivšu djevojku Justina Biebera, a oni koji do sad nisu čuli za nju, vjerojatno su prvo pomislili da je na fotografiji Kim Kardashian.
 
 
I nisu bili previše daleko do istine, jer upravo je Kim 23-godišnjoj Chantel poslužila kao inspiracija za outfit (ali i za make-up i frizuru). Možda je mlada DJ-ica mislila da se nitko neće sjetiti da je Kim je još davne 2008. godine nosila gotovo identičnu haljinu na dodjeli nagrada Spike TV Video Game Awards, no bila je u krivu.
 
 
Druga dama koja se pojavila u već viđenom outfitu bila je glumica i pjevačica Teyana Taylor. Ona je, pak, svojim izdanjem prizvala Janet Jackson s dodjela MTV VMA nagrada iz 1995. godine.
 
 
Baš kao i Jackson, Taylor je bijeli "crop" topić iskombinirala sa širokim crnim hlačama i pokazala savršeno isklesane trbušnjake.
 
 
A obje su na leđima imale natpis i brojku, samo što je na Janetinoj majici pisalo "Pervert" i brojka 2, a na Taylorinoj "Underrated" i broj 7. Legendarnog izdanja Janet Jackson prisjetite se u videu ispod: