Ove jeseni svi stiliziraju dolčevite na isti način

Foto: Instagram

VJERUJEMO da većina vas u ormaru ima barem jednu pamučnu dolčevitu.

Ovaj modni klasik neizostavan je komad u garderobi svake prave zaljubljenice u modu koja zna cijeniti moć bazičnih komada jer, osim što ne podliježe trendovima, uklapa se u svačiji stil i nepogrešiv je izbor za jesen i zimu.

No, iako nikada ne izlaze iz mode, dolčevite, kao i svi drugi bazični komadi, iz sezone u sezonu dobivaju nove, svježe načine stiliziranja, a ove sezone nosimo ih u stilu sedamdesetih.

Pitate se kako to izgleda? Pokazat će vam brojne modne influencerice koje su ove jeseni odlučile dolčevite nositi ispod košulja, bluza, majici, haljina i kombinezona, jer upravo to je trenutno najpopularniji način njihova stiliziranja.

Dolčevite su ove sezone stekle status novog heroja slojevitog odijevanja, a ovratnik koji viri ispod majice ili haljine podarit će svakom vašem jesenskom i zimskom outfitu moderan izgled.

Poigrajte se kontrastima i iskombinirajte, primjerice, crnu dolčevitu ispod bijele majice ili obratno, a ako ste dovoljno odvažne, možete miješati i različite uzorke.

Ako su vam od sedamdesetih ipak draže modne devedesete, u koraku s trendovima bit ćete i iskombinirate li dolčevitu s trapericama na tregere, koje su ponovo u modi.

Puno je načina na koje možete uklopiti dolčevitu u moderan outfit za ovu sezonu i sve zapravo ovisi o vašem stilu, a ako vam nedostaje modne inspiracije, uvijek je možete pronaći na Instagramu.