Ove osobine imaju samo najbolji ljubavnici

Foto: Instagram

BITI odličan ljubavnik nije lak posao. Osim vještina pod plahtama, ono zahtijeva i mentalnu predanost i inteligenciju. Provjerite poklapaju li se sljedeće točke s vašim karakteristikama ili karakteristikama vašeg partnera. 

Spontanost

Nema ništa uzbudljivije od spontanosti i ugodnih iznenađenja. Vrlo ćete često čuti kako muškarci upravo spontanost navode kao najbolju stvar koju žena može učiniti tijekom seksa, bilo to seksi donje rublje ili nova poza. 

Samopouzdanje

Samopouzdanje je zbilja najveći afrodizijak koji posjedujete i s njime možete postići baš sve. 

Duhovitost

Čudni zvukovi, neuspješno izvedene poze ili pad s kreveta u vrhuncu zanosa dio su seksualnog života u kojem također trebate uživati. Ako otkrijete i njihovu čar jednako koliko ste je otkrili u višestrukim orgazmima, bit ćete odlični u svakoj ljubavnoj situaciji. 

Otvorenost i razumijevanje

Nikada nemojte ismijati partnera zbog njegovih želja koje su vrlo intimna stvar i koje vam je otkrio u povjerenju. Razgovarajte o tome tako da mu otvoreno kažete što vama odgovara, a što jednostavno ne želite niti isprobati. 

Nesebičnost

Iako ste oboje jednako važni tijekom seksa, nije na odmet fokusirati se na njegovo zadovoljstvo barem dio vremena. Ponekad mu ugodite tako da ga iznenadite s jutarnjim seksom koji obožava, a kojeg vi, primjerice, baš i niste ljubiteljica. Time ćete mu pokazati da ste spontani, da vam je stalo do njega i sigurno će vam biti dvostruko uzvraćeno. 

Vokalnost

Ako osjetite potrebu za uzdisanjem ili prljavim razgovorom, nemojte se sramiti niti suzdržavati. Vašeg će partnera to samo dodatno uzbuditi, a za vas će seks postati još bolji jer ćete se i po tom pitanju opustiti.