Ovih pet odjevnih komada su sve što vam je potrebno nakon izolacije

Foto: Instagram

IAKO se svake godine većina nas posebno veseli ljetnim danima, ove je godine to izraženije no ikad. 

Vjerujemo da su kroz nekoliko mjeseci pred nama bolji dani, a osim toga i uživanje na otvorenom te kombiniranje sjajnih outfita s preplanulim tenom. Ako ste jedna od pravih zaljubljenica u modu onda zasigurno već razmišljate kojim ćete komadima obogatiti svoju ljetnu garderobu, a Who What Wear je odlučio priskočiti u pomoć pa je sastavio sjajan popis ljetnih odjevnih komada kojima ćete zagarantirano imati odlične outfite vrijedne pažnje i komplimenata. Ovih pet komada su sve što vam je potrebno nakon izolacije:

Haljina s napuhanim rukavima

I ove su godine napuhani rukavi i više nego popularni, a haljina s njima, osim što izgleda vrlo chic, jako je udobna i prozračna.

Pletena torba

Pletene torbe su već posljednjih nekoliko godina veliki ljetni hit, a ništa drugačije neće biti ni ove godine, kada će kombinacija pletenih torbi i slamnatih šešira biti omiljen spoj mnogih modnih trendseterica.

Odijelo s kratkim hlačama

Tko kaže da se odijela morate odreći u ljetnim danima? Sve što trebate napraviti je zamijeniti duge hlače kratkima i imate otmjen i vrlo stajliš ljetni outfit.

Bluza na vezanje

Ovaj komad ima neodoljiv retro štih, a sjajno pristaje uz baš sve - od suknji do vrućih hlačica.

Lanena bijela suknja

Definicija opuštenog ljeta je upravo ovaj modni komad. Osim što izgleda skuplje nego što jest, lanena bijela suknja izgleda nepogrešivo dobro uz sve.