Ovo su jedine haljine sa SAG dodjele o kojima se danas priča

Foto: Getty

SINOĆ je u Los Angelesu održana 24. dodjela SAG nagrada.

Screen Actors Guild posljednja je dodjela prije velikog finala zvanog dodjela Oscara, a slavne dame uvijek se potrude izgledati najbolje što mogu, što nekima pođe za rukom, a nekima nažalost ne.



Nakon crnine na Zlatnim globusima te dominacije bijelih haljina na dodjeli Critics's Choice nagrada, ovim su crvenim tepihom dominirale šljokičaste i općenito svjetlucave haljine.



No, bilo bi potpuno krivo reći kako su to bili jedini modeli toaleta koje su se šetale ispred kamera, jer tu je bila i prekrasna glumica Margot Robbie koja je odabrala bijelu Miu Miu haljinu s perjem koja joj je stajala fantastično.



Što se tiče svjetlucavih haljina, najviše pažnje ukrale su uvijek glamurozna Nicole Kidman u Armani Privé haljini te Halle Berry koja je u svojoj istaknula raskošni dekolte, a radi se o haljini Pamelle Roland koja je doista izgledala bajkovito.



Jedno od najzapaženijih izdanja večeri bilo je i ono 29-godišnje glumice Allison Williams, najpoznatijoj po ulozi u seriji "Girls", koja je blistala u raskošnoj bijeloj Ralph & Russo toaleti s resicama.



Lupita Nyong'o
također se odlučila za Ralph & Russo haljinu s crnim perjem na donjem dijelu te je ponovno oduševila modnu struku, što radi već godinama.