Ovog proljeća nosi se laskavi make-up u boji sočnog voća

Foto: Instagram

BOJA sezone u svijetu make-upa pristaje baš svima.
 
Glavni razlog tome jest što se ne radi o jednoj točno određenoj nijansi nego o paleti nježnih tonova inspiriranih sočnim breskvama. Pastelno narančastu kao vodeći beauty trend sezone najavila su neka od najvećih imena u svijetu make-upa, među kojima su i slavne vizažistice Val Garland i Pat McGrath, a nosili su je i modeli na revijama modnih kuća Prada, Bottega Veneta, Celine i mnogih drugih.
 
 
Nijansa breskve donosi pravo osvježenje na lice te koži daje prirodno blistav izgled, a nosi se na obrazima, kapcima i usnama. Strunjači tvrde i da jednako dobro stoji plavušama i crnkama, jer u sebi kombinira sve podtonove kože, odnosno ružičastu, narančastu, crvenu i žutu boju te je samo bitno pronaći pravu nijansu, a formula za to je poprilično jednostavna. Što je put svjetlija, to nijansa breskve treba biti nježnija, i obratno - tamnijoj puti bolje će pristajati bogatiji pigmenti. 
 
 
Da biste bile u trendu, ne morate cijelo lice obojiti u blijedo narančastu, dovoljan će biti i samo ruž ili sjenilo da vaše lice odmah zablista, a čari ove laskave nijanse najviše će doći do izražaja iskombinirate li je sa zlatnim make-upom.