Ovog proljeća trebaju vam balerinke s ukrasnom vrpcom

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M, Pull&Bear, Stradivarius, Net-a-Porter 

VRPCE su ove sezone pronašle svoje mjesto pod suncem, kako u ljepoti, kao ukrasi za kosu, tako i u modi, a krase bluze, haljine, pa čak i komade od trapera, no daleko najljepše izgledaju na cipelama.

I to ne bilo kojima, nego balerinkama, koje su ponovo in. Za sve je zaslužna dizajnerska kuća Miu Miu koja je svojim balerinkama s kariranim vrpcama osvojila srca fashionistica, no baš ovaj model mog si priuštiti tek rijetki.

Miu Miu, net-a-porter.com, 565 eura
 
Srećom, kako to obično biva, high street brendovi poveli su se za dizajnerima i vrpcama ukrasili svoje puno povoljnije, ali i jednako neodoljive balerinke. Pronašli smo čak i sličan model onome iz Miu Miu. 
 
Stradivarius, 199,90 kn
 
A ako vas ove balerinke nisu oduševile, tu je i more drugih modela, od jednobojnih do šarenih, u jarkim ili nježnim nijansama. Nose se čak i drugi modeli cipela uz dodatak vrpce, poput ovih srebrnih mokasinki na poznatoj blogerici.
 
 
N vratimo se na naše omiljene cipele iz srednjoškolskih dana, čiji su povratak u modu mnogi čekali, iako nisu ni sanjali da mogu biti još puno ljepše nego prije. Ako ste među njima, onda će vas oduševiti najljepši modeli balerinki s vrpcama koje smo pronašli u trgovinama:
 
S otvorenom petomZara, 199,90 kn
 
Crvene, Mango, 349,90 kn
 
Crne, H&M, 185 kn
 
Srebrne, Pull&Bear, 179,90 kn