Pale svaki put: Pet modnih trikova koje znaju sve žene sa stilom

Foto: Instagram

UMJESTO da budete rob prolaznih trendova i brze mode, radije poradite na stilu i kvaliteti komada u koje ulažete svoj novac. 

Kako piše Who What Wear, ovih pet stilskih trikova pomoći će vam da u svakom trenutku izgledate stajliš i da drugi od vas traže modne savjete. 

Odaberite nakit i modne dodatke koji će biti vaša sigurna zona

Iako je eksperimentiranje ponekad poželjno, uvijek je dobro imati "pričuvne" komade koji će vam poslužiti kao spas kada ne znate kako biste zaokružile svoju odjevnu kombinaciju i osjećale se sjajno u svemu što nosite.

Nosite samo stvari u kojima se osjećate odlično

Baš kao što smo istaknuli na početku - dajte prednost kvaliteti, a ne kvantiteti. Birajte samo komade koji vam sjajno stoje i koji ističu ono najbolje na vama. Koliko god vam se sviđao neki trend, ako vam ne pristaje, pomirite se s tim, ionako mu vijek vjerojatno neće biti dulji od nekoliko mjeseci. 

Odijevajte se slojevito

Slojevit outfit najčešće je najbolji odabir, a mogućnosti kombiniranja imate bezbroj. Ipak, nemojte pretjerati s previše različitih boja i materijala, ograničite se na maksimalno tri po outfitu. 

Dajte prednost jednostavnosti

S profinjenim, klasičnim outfitom ne možete pogriješiti. Stoga kad nemate previše inspiracije, iskombinirajte jednostavne komade bez ludih uzoraka i krojeva i dobit ćete odličan outfit. 

Ne zanemarujte moć monokromatskih outfita

Ako ste lude za određenom bojom i ako vam ona dobro stoji, zašto se ne biste odjenule u nju od glave do pete? Monokromatski outfiti izgledaju vrlo moćno i odvažno, a i činjenica je da je s njima vrlo teško pogriješiti.