Penelope Cruz u trapericama koje izdužuju noge izgleda fenomenalno

Foto: Cover Images

GLUMICU Penelope Cruz navikli smo viđati u glamuroznim haljinama, no lijepa Španjolka sada je dokazala da jednako fenomenalno izgleda i u ležernim komadima.

Na Filmskom festivalu San Sebastian u istoimenom španjolskom gradu 45-godišnja glumica pojavila se u trapericama i ukrala sve poglede.

Odabrala je model s nogavicama na trapez i potvrdila ono što smo već znali, a to je da ovaj kroj vizualno izdužuje noge, pogotovo u kombinaciji sa sandalama s platformom i visokom petom, poput Penelopinih. Osim što laskaju nogama, trapezice su trenutno i u modi, pa je Penelope svojim odabirom ostala i u koraku s trendovima.

Traperice je iskombinirala s bijelom bluzom od tvida s patentnim zatvaračem i upečatljivim zlatnim gumbima, a stajling je učinila zanimljivijim tako što je stavila različite naušnice. 

A čini se da je jedva dočekala povratak trapezica u modu jer je i na Filmskom festivalu u Veneciji početkom mjeseca snimljena u istom modelu traperica, a kako ih je tada iskombinirala možete pogledati OVDJE